Kompanija ,,Zora Super Sport“ je osnovana sad već davne 1994 godine, a nakon godinu dana podiže i svoju proizvodnju koja se fokusira na izradu sportske odeće. Godine 1998 kompanija osniva i svoj brend pod imenom ,,SUNRISE“ koji je 2005 godine i zaštićen u Zavodu za zaštitu intelekutalne svojine Republike Srbije. Iz godine u godinu kompanija raste tako da sad u svom okviru ima ceo sistem za proizvodnju sportske odeće:

  • Sopstvenu proizvodnju sa izdvojenim delom za modeliranje i krojenje.
  • Sopstvenu štampariju sa najmodernijim mašinama i presama za štampanje tekstila.
  • Sopstvenu vez mašinu.
  • Sopstveni tim dizajnera.

U okviru naše kompanije posluju tri prodavnice koje se nalaze u Rumi, Loznici i Obrenovcu gde možete pogledati i kupiti proizvode našeg brenda ,,SUNRISE“.

Materijali od kojih radimo odeću su: Pamuk 100%, razne mešavine pamuka i poliestera, mešavine pamuka i elastina, mešavine poliestera i elastina i poliester 100%.

Za vreme našeg poslovanja saradjivali smo sa dosta uspešnih institucija, kompanija i klubova. Neki od naših kupaca su: Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, Institut za transfuziju krvi Republike Srbije, Antaltic grupa, ProCredit Bank, Nisan, Strabag, FK Voždovac, FK Čukarički, Teniski Savez Srbije, itd…

,,SUNRISE“ – KVALITET KOJI POBEĐUJE