Ženski fitnes kompleti

Sunrise kolekcija ženskih fitnes kompleta pruža raznovrsne modele za sve vrste sportskih aktivnosti. Bilo da tražite komplete za jogu, trčanje ili teretanu, naći ćete odgovarajući model. Izaberite između klasičnih komplet trening majica i helanki, sportskih grudnjaka i šorca, ili komplet setova sa atraktivnim dezenima i bojama.

Funkcionalnost i stil ženskih fitnes kompleta

U Sunrise kolekciji ženskih fitnes kompleta možete pronaći modele koji kombinuju funkcionalnost i stil. Naši kompleti dizajnirani su tako da pružaju maksimalnu podršku i slobodu pokreta tokom vežbanja, a istovremeno izgledaju moderno i atraktivno. Odaberite između različitih stilova i boja kako biste pronašli komplet koji najbolje odgovara vašoj ličnosti i potrebama.

Odličan kvalitet ženskih fitnes kompleta

Sunrise ženski fitnes kompleti izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i udobnost. Koristimo samo najbolje materijale poput poliestera, elastina i mešavine materijala koji pružaju savršenu kombinaciju prozračnosti, fleksibilnosti i podrške. Naši kompleti će vam pružiti udobnost i podršku tokom čitavog treninga.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

48119218 fitnes komplet siva

1.360,00 рсд
Mokra likra- 92 % poliester, 8 % elastin, tanja verzija mokre likre

48119285 fitnes komplet crno ljubičasta

1.690,00 рсд
Mokra likra- 92 % poliester, 8 % elastin, tanja verzija mokre likre